Blomster ved bålpladsen i Nordskoven. Foto: Jacob Jepsen.

Ny forsvarsadvokat til drabssigtet: Han har ikke racistiske sympatier

Drabssag

Den yngste af de to brødre, der er sigtet for drabet på en 28-årig mand, har fået ny forsvarsadvokat: Asser Gregersen med advokatkontor i København.

Han var mandag formiddag på Bornholm. Hans 23-årige klient nægter sig skyldig i drabet i Nordskoven, men erkender at have begået grov vold, som han afviser har noget med racisme at gøre.

– Han er meget påvirket af de beskyldninger om, at der er et racistisk motiv. Han mener ikke, at der er noget racistisk motiv, og han har ikke racistiske sympatier, siger Asser Gregersen til Bornholms Tidende.

Hvilket motiv brødrene måtte have haft, afviser han at oplyse på grund af dørlukningen ved grundlovsforhøret.

Forsvarsadvokaten vil heller ikke udtale sig om sin klients storebror, som særligt er i søgelyset angående racisme på grund af billeder på sin Facebook-profil og en tatovering med hagekors-symbol.

Asser Gregersen, der tidligere har repræsenteret den 23-årige i en sag, har været i kontakt med sin klient siden i tirsdags. Gregersen fortæller, at han blev taget med på råd, inden den 23-årige meldte sig selv til politiet samme eftermiddag. Ifølge sigtelsen blev han anholdt klokken 13.55 – knap to timer før storebroderen.

  • Facebook