Arkivfoto: Berit Hvassum

Vold og trusler mod politiet

En 32-årig mand fra Rønne skal et smut i retten mandag. Han er tiltalt for både spirituskørsel, vold og trusler mod politiet.

Manden skulle ifølge anklageskriftet kort efter midnat den 22. juni have kørt ulovligt på knallert i Rønne. Han skulle både have kørt på fortovet og ned af gågaden, hvor der kørsel forbudt. Da politiet forsøgte at standse ham kørte han videre trods betjentenes anråb. Da han endelig blev stoppet viste det sig, at han have en promille over det tilladte. Sagen skulle imidlertid ikke ende der, for manden valgte efter at være blevet standset at slå en af de to betjente i brystet med knyttet næve, og skulle derudover have kaldt betjentene for “nogle fucking svin” og kommet med trusler. Hans skulle ifølge anklagemyndigheden have sagt til betjentene at han “nok skulle huske dem”.

Manden stilles for retten mandag klokken 9.30.

  • Facebook