Kadeau har valgt at forlænge sæsonen frem til den 17. oktober. Foto: Jens-Erik Larsen

Restriktioner får Kadeau til at forlænge sæsonen

GOURMET

Egentlig skulle Kadeau i Vester Sømarken allerede være lukket for i år. Restaurantens oprindelige plan var nemlig at holde åbent indtil den 20. september. På grund af overvældende efterspørgsel udvidede den dog sæsonen med en uge frem til den 27. september.

Dermed burde denne uge være sidste chance, men på grund af de nye coronarestriktioner, har holdet bag Kadeau valgt at forlænge sæsonen endnu en gang, denne gang frem til den 17. oktober. Det fortæller de på det sociale medie Instagram.

Samtidig har Kadeau valgt at udskyde genåbningen af sin restaurant i København. Den skulle efter planen åbne den 16. oktober, men nu sker det først den 30. oktober.

Forklaringen er, at det er nemmere for Kadeau at leve op til restriktionerne på Bornholm end i København.

  • Facebook