Håndboldmestre udraderer Randers og tager ottende sejr

Team Esbjergs håndboldkvinder har indledt sæsonen med en fremragende stime, der tæller otte sejre i landets bedste række.

Onsdag slog de regerende mestre på hjemmebane Randers HK med 25-19.

Gæsterne scorede kampens første mål, men herefter kunne Esbjerg-træner Jesper Jensen se sine spillere gøre alt for at dræbe spændingen tidligt i opgøret.

Line Jørgensen bragte efter ti minutter værterne foran med 7-2 mod et Randers-hold, der lavede flere tekniske fejl.

Fejlene blev dog hurtigt udryddet af Randers-træner Niels Agesens spillere, og med fire scoringer i træk kom gæsterne op på 6-7. Lidt senere blev det også 8-8.

Bedst som Randers-spillerne troede, at de var med i kampen, så trak Esbjerg igen fra og åbnede et hul på seks mål til 14-8. Stillingen ved pausen var 14-9 til hjemmeholdet.

Begge hold havde svært ved at finde vej til netmaskerne i begyndelsen af anden halvleg, men esbjergenserne kom først i gang. Efter 41 minutter kunne Estavana Polman på straffekast øge til 18-10.

Hjemmeholdet bragte sig også på 21-10, og værterne holdt Randers nede på en enkelt scoring i de første 17 minutter af anden halvleg.

I slutfasen begyndte esbjergenserne at tage lidt løst på tingene, hvilket betød, at gæsterne kunne pynte på resultatet.

Topscorer for Esbjerg blev hollandske Polman med ni mål.

Vestjyderne topper HTH Ligaen med 16 point efter otte runder. Senere onsdag tager København imod Ajax, mens EH Aalborg får besøg af Herning-Ikast. Derudover skal Odense en tur til Nykøbing Falster.

/ritzau/

  • Facebook